12 entry daha
  • 6. viteste 60 km/s hızla giderken bile gazı açınca hiç düşünmeden uzamaya başlayan, gavur gibi yüklü yan ve arka çantalarına rağmen virajda çizgisini bozmayan, yelkenli gibi uzanan tur camı ve spoiler'a rağmen +200 hızlarda ip gibi giden bir hayvandır kendisi.
    stok egzoz kullanıyorsanız, uzun yolda 6. vites 4500 devirde sadece fısss diye gelen asfalt sesini duyarsınız.
    dalgınlığınıza gelir de zebellah gibi yokuşa doğru viteste girmezseniz "lütfen vites düşür bebeğim yoksa tırmanmam ben bu yokuşu" tripleri yoktur. "sen gazı aç gerisini bana bırak" der size.
    uzun yolda 6. viteste hızı 80'e sabitlerseniz 4 litrenin altına bile düşürebilirsiniz yakıtı. uzun yol 80'le çekilmez 120 idealdir diyenler de maks. 5 litre görürler. tabi bu değerler bakımlı motorlar için geçerlidir.
    kombine frenleri ile sürücüsüne güven verir. ayı gibi ön frene abanmadığınız müddetçe, yere doğru alçalarak "korkma reyiz durcaz istediğin yerde" der.

    olumsuz yanları ise, o koca gösterge paneline küçücük bir ısı göstergesi eklenmemiş olması ve aktarımın zincirli olmasıdır. standart donanımı olan orta sehpa, yağlama ve temizleme işlerinde kolaylık sağlasa da, şaftlı motora alışmış bünyelere çin işkencesi etkisi yaratabilir.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap