3 entry daha
  • askini karsisindakine hakaret ederek ilan eden, yillik geliri gunumuzun parasiyla 10 milyon pound olan, pemberley isimli muhtesem bir malikane sahibi, yakisikli, uzun boylu ve hicbir film versiyonunda brad pitt tarafindan canlandirilamayacak kadar koyu pride and prejudice karakteri.

    karakter bakimindan babasi sir lewis ile, annesinin kiz kardesi lady catherine de burgh'e benzemis, en buyuk kusuru kibiri olan bir insandir. baloya gidip, dansedecek guzellikte kiz bulamaz, kitap okumayan kadini kadindan saymaz, bos islerle ugrasan insanlarla konusmaz. bos vakitlerinde evden kacan kiz kardesleri bulup eve getirir, gerekirse evlendirir, borclularin borcunu oder, mrs. bennett'ten koce bucak kacar, lady catherine'e goz devirir, hayati wickham'in daginigini toplamakla gecer...

    amma ve lakin, yine de bir kadinin istedigi her seyi bunyesinde barindiran bir kahramandir. kudret, gurur ve tutku sahibidir, onlar da yetmez, merhametlidir ve bir miss elizabeth bennett dunyanin en sansli hanimefendisidir.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap