9 entry daha
  • eskilerin youtube kanalı, şimdilerin ergentube kanalıdır.

    ulan şu koyduğumun youtube'unda beğenerek takip ettiğim kanallar bir kere de olsa -15 yaş kitlesine yönelmesin be kardeşim. tamam anlıyorum. nasıl sanatsal filmler ülkemizde tutulmadığı için düğün dernek, recep ivedik gibi filmler yapılıyor ise youtube piyasasını da bu 15 yaş altı ergenliğe bile daha girememiş velet kardeşlerimiz yönetiyor.

    eskiden ergenlerin değil de +20 yaş kitlesinin beğeneceği içerikler üretiyorlardı. bizim jenerasyonun şimdiki yeni jenerasyondan farklı olan bir özelliği de yorum yapmama hastalığı. bizim jenerasyon kendim de dahil olmak üzere yorum yapmaya ya üşeniyor, ya da gereksiz falan buluyor. videoya like atıp geçiyoruz beğenince. bu veletler deli dana gibi yorumlar döşeyince bu kanalların sahipleri acaba kendilerini takip eden kitle onlar mı zannediyor bilmiyorum fakat büyük yanılgı içerisine giriyorlar. kışkırtmaları bile artık buram buram samimiyetsizlik kokmaya başladı.

    ola ki okurlar ise artık orkun ışıtmak, enes batur tarzı videolar yapmayı bir an önce bıraksınlar. kitle öyle videolar görmek istese zaten sizi değil onları takip eder.

    sabrımı taşıran son damla en son paylaştıkları yorumlarla şarkı videosu oldu. biraz özeleştiri yapın. sizi 80-90 jenerasyonu da takip ediyor gençler. kusura bakmayın ama abonelikten çıkarmama son bir saçma video paylaşma hakkınız kaldı. tekrar yapılan popülizme boyun eğerek yaptığınız videoda bizzat en eski aboneleri olarak çıkacağım abonelikten. 1 aboneden bir şey değişmez belki ama su taşıyan karınca misali maksat tavrımız belli olsun.
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap