aynı isimde "yeni ahit" başlığı da var
  • keyifli, fantastik komedi tarzında, 2015 yılı fransız ortak yapımı güzel bir film.. ımdb 7,2.. filmin orijinal adı " le tout nouveau testament" ..
    tanrı'nın nerede olduğunu biliyor musunuz?.. bilmiyorsanız hemen söyleyeyim.. kendisi bürüksel'de kızı ea ve oğlu isa ile birlikte yaşıyor..
    tanrı; bilgisayarının başında, dünyadaki tüm canlıları yaratır.. insan'ın kaderini, alınyazısını, ömrünü, başına gelecekleri yaratırken çok keyiflenir.. adına yapılan din savaşlarından, cinayetlerden, zorbalıklardan, kötülüklerden zevk alır.. kızı ea bu durumu düzeltmek için tanrı uyurken odasının anahtarını alır ve tanrı'nın bilgisayarında tüm insanlara cep telefonu ile ne kadar ömürleri kaldığını bildirir.. tabii düzensizlik, kaos başlar.. ardından bir çamaşır makinesinin içinden geçerek dünya'ya gelir ve abisi isa'nın tavsiyesi doğrultusunda kendisine 6 havari bulur..
    durumu öğrenen tanrı fena sinirlenir ve o da çamaşır makinesinin içinden geçerek ea'nın ardından dünya'ya gelir.. tanrı çöplükten hamburger bulup yerken 5-6 kişilik bir grup tarafından tekme tokat dövülür ve gözünü ilk yardım hastanesinde açar..
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap