1 entry daha
  • her biri çok kritik olmakla birlikte bolca bulunmaktadır. takım lider olunca ve rakiplerini domine edince çoğu gündeme gelmiyor. özellikle 2016-2017 sezonu beşiktaş lehine hakem hataları başlığına 268 entry girilmesinin nedeni de budur. liderliğimiz buna tahvil ediliyor. madalyonun ters tarafına bakalım.

    link osmanlıspor - beşiktaş maçı. 0-1 öndeyiz, penaltı verilirse maç bitiyor. elbette verilmiyor. buna rağmen maçı 0-2 kazanıyoruz.

    link alanyaspor - beşiktaş maçı. 0-1 öndeyiz yine. ryan babel'in golü ofsayt gerekçesiyle verilmiyor. gol 21 cm nizami.

    link yine alanya maçı. skor 0-3 lehimize. fabri'nin hiçbir teması yok. karar penaltı. maç 1-4 skorla bitiyor.

    link karabük deplasmanındayız. maçın başında kaleye giden topu dany elle çeliyor. karar devam.

    link aynı maç. yediğimiz gol 22 cm ofsayt. maçı 2-1 kaybediyoruz.

    link galatasaray deplasmanında 0-1 öndeyiz. carole, ricardo quaresma'ya arkadan dalıyor. kırmızı kart ve penaltı es geçiliyor. maçı 0-1 kazanıyoruz.

    link antalyaspor deplasmanındayız. vincent aboubakar kaleciye temas etmeden sadece önünde duruyor. kırmızı kart görüyor ve 10 kişi kalıyoruz. başından beri iyi oynadığımız maçı 0-0 tamamlıyoruz. bu maçın ertesi günü başakşehir'de emmanuel adebayor kalecinin degajına tekme uzatıyor ve topa temas ediyor. ona elbette kart yok.

    link rizespor'la kendi evimizde oynuyoruz. skor 0-0. quaresma'ya yine arkadan giriliyor. karar devam. maçı 1-0 kazanıyoruz.

    link trabzonspor deplasmanındayız. skor 2-2 devam ediyor. elle müdahelede penaltı verilmiyor. beşiktaş, pozisyona itiraz ederken trabzonspor üçüncü golü buluyor. maçı son dakika golüyle 3-4 kazanıyoruz.

    link başakşehir deplasmanındayız. 1-0 gerideyiz. 43 cm ofsayt görülmüyor. skor 2-0'a geliyor. puan almamız halinde şampiyonluğu büyük ölçüde alacağımız maçı 3-1 kaybediyoruz.

    link evimizde fenerbahçe'ye oynuyoruz. skor 0-0'ken ryan babel'e karga tulumba giriliyor. karar elbette devam. kazanırsak şampiyonluk yarışının biteceği bir maçtan, son dakikada yediğimiz golle 1 puanla ayrılıyoruz.

    bunlar sadece skora direkt etki eden hakem hataları. her biri önemli maçlarda ve her biri tartışmasız. beşiktaş şampiyonluk yarışında sadece 17 takımla değil bir çok kurumla ve kişiyle de savaşıyor. bundan beşiktaş'ın her şampiyonluğu çok daha önemli ve değerlidir. tüm bu olanlara rağmen, zafer bizim olacak .
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap