291 entry daha
  • 10 mayıs 2017 atletico madrid real madrid maçı nda neden real madrid'de düzenli ilk 11 çıktığını tekrar göstermiş futbolcudur.çalım falan atmasından bahsetmiyorum.

    real madrid'in golünde ne yaptı? sol kanada doğru gitti ve atletico'lu defans oyuncularını üzerine çekti.atletico'lu oyuncular benzema'nın üstüne gidince toni kroos ceza sahasının önüne, isco'da ceza sahasının içine girdi ve gol de bu kayma sayesinde geldi.toni kroos'un şutunu isco tamamladı.

    #67841147 şu entryde de arkadaş belirtmiş.%1000 katılıyorum.elinde ronaldo gibi her sene 50 üstü gol atan bir adam varken merkez santraforun skordan önce başka işleri yapması daha elzem.zaten takımın gol yükünü çeken oyuncu belli.benzema'nın top tutması,dağıtması,sahayı gezmesi,rakip defansı üzerine çekmesi,diğer oyuncuların markajsız ceza sahasına girmesini sağlaması çok çok değerli işler.

    neden ronaldo - higuain olmadı? neden arjantin milli takımında messi - higuain oynayınca olmuyor ? peki neden bu 3 adam ayrı ayrı real madrid,barcelona,juventus'ta çok daha iyi oynuyorlar? bunu bir düşünün.benzema yerine daha klas bir bitirici koyunca daha iyi takım olunmuyor.takımın üretkenliği düşüyor.

    bu arada evet kendisinden daha iyileri var ama 4-5 tane falan ya sayarsın ya sayamazsın.salt bitiriciklikten söz etmiyoruz çünkü. o yüzden zidane ve maç başlıklarında saçma sapan fransız,lobi,torpil falan gibi şeyler yazmayı kesin.bu adamın oyun katkısını görmemek için hiç futbol bilmiyor olmak lazım.
1075 entry daha
hesabın var mı? giriş yap