114 entry daha
  • kendi tanımı ile "devrimci". pekiiiii bu pek devirici şahsiyetin hayatının merkezine koyduğu amacı olan ve durmadan yok etmekten bahsettiği şey nedir? bu bir sır değil, tabii ki türkiye cumhuriyeti devleti.

    şimdi, tc yi devirip bambaşka bir devlet kurma hayali olan, sadece hayalini kurmakla kalmayıp bunu yine kendi deyimi ile onlarca eyleme döken, fanatizm derecesinde hasta ve saldırgan devrimci dogmalarına saplantılı bu kımıl zararlısının karnını doyurduğu parayı ona kazandıran kurum neresi? türkiye cumhuriyeti...

    arkadaşım siz şaka mısınız? hem ülkemizi ve halkımızı her alanda zor duruma sokan teröristlere yalanacaksın, hem de yok etmekten bahsettiğinde ağzının suyu akan devletten maaş alıp ortamlarda artizlik yapacaksın öyle mi? ahahaha nerede var ulan böyle bir dünya? yahu biraz saksıyı çalıştırın, yok etmek istediğin şirket sana iş verir mi? vermez tabii ki. e o zaman yok etmek istediğin devlet niye iş versin?

    ayrıca olayın akp ile alakası hiç ama hiç yok. görevinden uzaklaştırılması olayı haksızlık değil, tam aksine nadir de olsa bu memlekette de bazen adaletin yerini bulabildiğini ve yetkililer tarafından mantığa uygun hareketler yapılabilidiğini gösteriyor bize.

    bu mağara kaçkını terörist yalamalarının memleketin bağırsaklarından temizlemesi açısından umut verici bir gelişmedir kısacası.
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap