3 entry daha
  • bir iki gündür sürekli dilimde ki bahar şarkısı. ki dün gecede nefes'te canlı dinlemiş olarak önümüzde ki günlerde de söyleyeceğe benziyorum..şarkıya başlamadan seksi saçlarını eliyle öteye atan manuş'cuğum şöyle dedi şimdi dramatik ama biraz hareketli bir aşk şarkısı söyleyeceğim ama biliyorum burası ankara ve siz ankara'lılar bu konuyu halledersiniz^^

    şarkıya gelecek olursam dinlediğim günden itibaren başımda bir bahar havası iğde kokusu ve yıldızlar..otuz yaşında ki kadını on yedi yaşında hissettiriyor. kirazlı küpelerimle, hafif çakır kafamla salındım durdum konser boyunca..

    bir ara gözlerimi kapatıp kafamda şarkının klibini bile çektim. valla lkasjlka. bak şimdi. şöyle uçuş uçuş allısı morlusu çiçekli bir elbise giymiş, ince belli bir kız davetkar topuklu sesleriyle gezinip duruyor. mahallenin yağız delikanlısı kıza inceden yanık. ipek yorganların serildiği mis gibi yıkanmış çarşaflarla bezenmiş yataksa konuyu kilitliyor.. girse koynuna çocuğun bitecek bu hasret.. sonrası kıyamet sonrası rakı sofrası.

    böyle bir klip çekerse telif hakkımı isteyejdfksjdfs. tam şu sıralar dinlenecek şarkı lan işte. dinleyin.

    (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=ojewwi_qayc)
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap