• artık canıma tak eden durum. internetten araştırdım çok sağlam bilgiler edinemedim ama benim gibi insanların da olduğunu gördüm.
    teknolojinin gelişmeye başlamasıyla eve giren elektronik aletlerin sayısı da çoğaldı haliyle. benim hikaye de o dönemlerde başladı.
    ilk aldığım bilgisayar benim mallığım yüzünden bozulduğu için çok da önemsemedim ama çorabın ilk sökülen ilmeğiymiş meğersem.
    ikinci aldığım bilgisayarın da, durduk yere klavyesi bozuldu. gene benim sığırlığım zaar diye düşünmüştüm. lakinki öyle değilmiş şimdi anlıyorum.
    kırılan bozulan telefonlarımı saymıcam çünkü onlar zaten akıllı değildi. çok da takmamıştım ama gene lakinki öyle değilmiş. bendeki ibnelik çanları o ara çalmaya başlamış.
    ilerleyen yıllarda aldığım ilk akıllı telefon,
    (samsung s3) detaya girmicem bozuldu. ikinci aldığım iphone5s in 1yıl kullandıktan sonra pili arızalandı, garantisinden değiştirdim. 1.5 sene geçtikten sonra da beyni yandı. yani yanmış, telefon artık kullanılamaz duruma gelmiş.
    şu an elimdeki telefonun ekran ışığı bozuldu ama idare ediyorum.
    bozulan şarj aletlerimin haddi hesabıyok.
    geçenlerde mutfaktaki radyom, anlatmaya üşendiğim bi nedenle imkânsız bi şekilde, kendi kendine kanal değiştirip cortladı. geçen hafta, 3 yıl önce aldığım samsung televizyonumun ekranına görüntü gelmiyor. henüz baktırmadım ama kol gibi bi hesap çıkacağından eminim. sanırım ekran kartı yandı. evdeki tvlerin hepsi minimum 6 senelik ve canavar gibiler. benim odamdaki hariç. geçen sene ampul değiştirirken, ampul kafamın üstünde patladı. aynı dönem fişe taktığım ketılın motoru yandı.
    başıma daha neler gelecek bilmiyorum ama evimin tam önünde kocaman bi trafo var.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap