1 entry daha
  • ulan haberde diyor ki : "elinde abdullah öcalan bayrakları taşıyan grup" diyor. bizim gece mesaisi yapan sözlük teröristleri de gelmiş apo bayrağını sallayan adamları eleştirmeyip pkk/pyd'lilere karşı polisle birlikte müdahale eden diğer türk vatandaşın yaralanması üzerinden "utandik" diyor!
    bir de yaralanan adam için türk korumalar yaptı diye lanse ediyor !

    hadi diyelim türk korumalar polisle birlikte müdahale etmek zorunda kaldı. ulan karşıdaki terör örgütü lehine slogan atıyor ! hani şu onlarca şehit vermemize neden olan.. hani patlatmadık şehir bırakmayan orospu çocuklarından bahsediyoruz !

    olum siz nasıl berbat bir meretsiniz lan? türkiye'yi daha nasıl kötüleriz her yerde diye altına yatmadığınız ya*rak kalmadı. korumaların laf edilmedik bi kulak arkası kadar şu vampirlere laf etmiyorsunuz. ama niyetiniz başka...

    herifler terör örgütü sloganı atıyor, koruma müdahalesi gerçekleşti diye altta biri de "vize alamayacaz yöa" diye ağlıyor.

    bir diğeri de "sırf pkkli diye suratına tekme atılması birazdan mesrulastirilacak" diyor aşağıda! şaka gibi, bunu söyleyebiliyor!
    yok bağrımıza basıcaz aq salağı. tabi şehir içinde patlatmadık bomba, katletmedik sivil bırakırken hepsi insan hakları oluyor dimi potansiyel katil seni.

    alışmışsınız teröre laf edene akçı, islamcı demeye papağan gibi hiçbir beyin emaresi olmayan argümanları satmaya çalışıyorsunuz. üzüleceksiniz sözlüğün potansiyel katilleri ama ne akçı ne islamcı ne yavşak fetöcü hiçbiri değilim.

    sadece ve sadece türkiye cumhuriyetinin yegane temeli olan atatürk ilke ve inkılaplarını bilirim !

    hadi şimdi siktirin gidin oç çemen kokulu eşek s*kici katiller sizi

    tanım: pkk'nın kolu olan ve yine pkk'ya olduğu gibi ekmeğini suyunu corç abilerinden temin eden pyd'li birkaç kişinin provokasyon amaçlı hareketidir.
460 entry daha
hesabın var mı? giriş yap