563 entry daha
  • yalan yok, başlarda gerçekten çok sevdiğim radyocu. başlarda...

    sonra ne mi oldu?

    önce bir konserde rastladım kendisine, birkaç kişiyle konuşurken dinliyordum kendisini, selam verip radyo programında bir muhabbeti hatırlatmaya çalıştım, arkadaşlarımın içinde küçük düşürücü bir şekilde anlamsız bir hareket yaptı bana (ki alıngan bir insan hiç değilim).

    telefonu beğenmediğinde şak diye kapatması başlarda evet komikti, daha sonra bu sıkmaya başladı, özellikle yayına ağırlığı olduğu iddia edilen ciddi insanlar bağlanıp söz hakkı almaya çalıştığında. arkalarından saydırması da cabası.

    engelli insanlarla ilgili bir programında inanılmaz ötesi bir geyiğe girmişti, katıla katıla sahte gülüşler atmıştı... burda bendeki film koptu...

    ardından 2 kere radyo kanalı değiştirip her yenisine geçtiğinde "işte burası" demek...

    belki okursun belki okumazsın, bunları sana söylesek nasıl tepki vereceğini az çok tahmin edebiliyorum, "sen kim köpeksin" diyecek, bana "senli benli konuşulmaz önce saygılı ol" diyip telefonu kapatıp yayından alacak sonra yanındaki arkadaşlarla benim arkamdan, beni konuşturmadan medya algısı yaratacaksın. benim bunları buraya yazmamın sebebi de bu. senin hakkında da sana fırsat verilmeden bir şeylerin denilebildiği bir mecra var.

    böyle böyle bir kitle gidiyor, giden yanında 10 kişiyi götürüyor. daha büyük kesimlere erişebilirsin ama elindeki kitleyi tutamadıktan sonra altı delik bir bidonu musluğu daha fazla açarak doldurmaya çalışıyor gibisin. musluk kapandığında veya delik büyüdüğünde bu sefer çok şey kaybedebilirsin.

    radyo programlarında eleştirmelere doyamadığın hükümet gibisin. yalnız programın hakkını vereceğim bir yanı var, reklamlarda dediğini üzere yanlış bilgiyi yüksek özgüvenle çok güzel iteliyorsunuz.
1499 entry daha
hesabın var mı? giriş yap