5 entry daha
  • kendini de bensu soral'ı da yakmış modacıdır. yazmayayım dedim dayanamadım. cannes da resmen bensu soral'ı sabote etmiş.
    entarilere gel:(
    off:(

    hanımefendi göz var izan var iş sadece tasarımda bitmiyor maalesef:( beyaz elbiseyi saç makyaj kemer ve tasarım bi nebze kurtarmış. ama inan, azıcık dikiş bilen ben yapsam o kadar olur onun da dikişleri potlukları.
    yeşil olanıysa saç ve makyaj da kurtaramamış. kaşıkçı elmasını boynuna taksa o bile kurtaramazmış gerçi. aliexpressten mi sipariş verdin allaaaseen o nasıl elbise? dikişlerin potluğundan mı, kumaşın berbatlığından mı, kalıbın yamuk yumukluğundan mı, kızın üzerine oturmamasından mı bahsedeyim bilemedim. en iyisi hiç bahsetmeyeyim:( instagram butiklerinden alınan bi elbiseyle gitse bu kadar rezil olmazdı valla.
    bi de böyle kırmızı halı kıyafetlerinde tasarımı kötü ve demode elbiseler çok oluyo ama en azından düzgün dikilmiş oluyo. mesleğini, terzilerini, mesleki görüşünü bi daha düşün istersen sayın selma çilek. bu kadar insan modadan anlamadığı için veya seni kıskandığı için berbat yazmıyorlar orda burda her yerde. birçoğu tasarımcının sen olduğunu bilmeden yorum yazmış zaten diğer instagram sayfalarına. sana yazanların hepsi de kötü kalpliliğinden yazmadı emin ol. silsen de yorumları, arkadaşların kötü yazanlara kıskanç diye saldırsa da gerçek bu. üzgünüm.
    ekleme: abooovvv bensu soral'a giydirdiği kırmızı tulumumsunun çok benzeri de daha önce bi tasarımcı tarafından emma watson'a giydirilmiş meğersem.emma
    bensu
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap