• izmir'in her yerinde afişlerini bolca görebilirsiniz. öküz, tren, berduşşş, jacksons, marilyn, ve sir winston tea house gibi mekanlarda mix'lerini sergilemekte kendileri. youtube kanalına da yükleniyor, keşke birlikte müzik yapabilsek.

    eskiden kaos barda karaoke geceleri düzenlerdi, yerli yabancı bir sürü şarkısı vardı. hatta ondan daha da önceleri radyoculuk bile yapmışlığı var. uzun zamandır müzikle iç içe.

    ara ara perkisyoncu gökhan tevek ve ümit peynircioğlu da ozan ile aynı sahneyi paylaşıyor. son zamanlarda ise duman grubunun oje şarkısını merve mete ile derlemiş, bence güzel olmuş. bazı şarkıların derlenmesini hiç beklemezsiniz, oje de onlardan bir tanesi. ozan da merve de güzel başarmışlar bu derleme işini.

    şuradan dinleyebilirsiniz:
    ozan akcicek feat. merve mete - oje

    deep house remix'leri gerçekten güzel yapıyor bu adam.
    geçenlerde izmir çikolata festivali'nde de sahne aldı. üniversite şenliklerine de katılıyor. zamanla izmir'den ötelere de çıkacağını umuyorum.

    spotify ve itunes'da yerini almış yapıtları. youtube zaten var, sanırım tek eksiği güzel bir klip, onun da yakında geleceğinden adım kadar eminim.

    (bkz: ozan akçiçek)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap