• bazı bjklilerin basketboldaki avrupa şampiyonluğunu beğenmemesi üzerine sorguladığım şeydir.

    tamam beğenmedin ama sen ne yaptın beğenmiyorsun bunu. en büyük başarın ne? benim bildiğim eurochallenge kupası, futbolda en iddialı olduğun bu sene bile halini gördük avrupada kayda değer birşey çıkmadı, hentbol desen yıllardır yatırım mogaz sponsorluğunda orada birşey var mıdır diye baktım o da yok.

    edit: görüldüğü gibi hala bazı beşiktaşlıların düzgün bir cevap bile verilemediği başlıktır, yok kudur, yok anana sorsana bakınızları filan, bence sen anana sor delikanlı ben bir başarı göremedim ana sen gördün mü de belki bir cevap verir sana anan. bazıları da lig şampiyonluğu filan diyor yazık la kimin taraftarıysa. *

    kaynak veren arkadaşa teşekkürler "eskrimde balkan şampiyonu olan kulüp." başarısı bu imiş hadi anana anlat git eskrimin ne olduğunu şimdi.

    not: arkadaşlar böyle analı filan kesinlikle laflar söylemek istemiyorum ama insanı mecbur bırakıyorlar. sadece bir soru sordum ama sanırım birazda yazdıklarımın gerçekliliğinden kaynaklı sinirlendi bu yukarda bahsettiğim kapsamda olan bjkliler. bu sadece bir soru euroleague madem beğenmiyorsun sen ne yaptın? bu kadar basit. biraz medeni olun. euroleague maçları boyunca destekleyen yada desteklemeyip bok atmayan bjkli arkadaşlara teşekkürler. dediğim gibi bu entry durduk yere bjk'ye laf atmak yazılmamıştır eleştiren bjkliler için belirteyim, açıp okuyun bjkli taraftarların yazdıklarını anlarsınız.

    edit 2: bu kadar küfürle filan kudurulacağını bilsem cidden başlığı açmazdım, dediğim gibi bu başlık bok atan bjk liler için açılmış başlıktır madem bok atıyorsun bu soruyuda göze alacaksın, diğer bjklilere lafım yoktur başarılar dilerim. siz küfürlere devam edin kendi çapsızlığınız. biride demişki "git eskrimi anana anlat" filan adamı çıldırtırsınız iyi de bir oku bakalım entryleri niye böyle yazmışım.

    arkadaşın biri çıldırdı umarım yakın zamanda iyileşir. psg, chelsea filan diye küfür sıçarak dolaşıyor ortalıkta.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap