6 entry daha
  • manga etkilenimli animeleri değişik kurgu yapılarından ötürü izleyenler varsa eğer, sana söylüyorum arkadaşım, kesinlikle izleme, yaklaşma şu anime e.

    evet songoku büyümüştür. bir oğlu (songohan) ve bir karısı vardır. normal dragon bal lardaki songokunun garipliğinden ileri gelen komik atmosfer yoktur. kötü adam gelir, songoku ve arkadaşları saldırırlar, bir şekilde def edeler kötü oğlanı. defetme anları ilginçtir, keza songoku kaybederse dünyaya, ailesine, arkadaşlarına ne olacağını düşününce onyüzbin kat güçlenir dövmeye başlar. öte yandan kötü adam da gaza gelir o daha fena döver. bu gaz anlarından önce, hem iyiler hem kötüler defalarca "bu güç, nasıl bir güç, bu güce karşı hiç bir şansım yok" repliklerini sarfederler.
    kurgu diye birşey yoktur: bir kavga 10 bölümse eğer, her bölümde ortalama 4 tane gaza gelip güçlenme içerdiğinden 40 gaz demektir. 3 bölümse 12 gaz. kavgalar gaza gelmelerin, çizgi film ise kavgaların toplamıdır.

    işin ilginci, bu gaza gelmeler sadece songoku ve düşmanlarında değil, songohan, krilin, ve benzeri yumruk tekme atabilme yetisine sahip karakterlerde de görülür. songoku her dövüşten iki kat güçlü çıktığından, 100. bölümlere doğru eşeğin bir tarafına su kaçırırcasına dövüşler patlak verir.

    çok daha mantıklı deli saçmaları, songokudan daha mütevazi olimpos tanrıları görmüştüm. s-e-y-r-e-t-m-e-y-i-n. "kesin bir ara düzelir, ünlü bir seri sonuçta" da demeyin benim gibi. sonra keriz gibi hissedersiniz.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap