763 entry daha
  • 20 yaşında ve tamamen avrupa kültürüyle yetişiyor. hayali büyük belli ki ama acele etmiyor, sağlam basıyor. bir futbolcuya göre gayet akıllı çocuk, master doktora planlar gibi kariyer planlıyor.
    kişiliği hakkında da yaptıklarından ve yaklaşımlarından fikir almak mümkün, kız arkadaşıyla top oynadığı videosunu koyuyor ama ne dedikodu var ne entrika, mutlu bir video. oradan buradan türk veya yabancı ünlülere kadınlara yürüdüğü dm'ler çıkmıyor. genç yaşında ingiltere medyasına gündem oluyor, hollanda'da dikkat çekiyor ama türk basınına her zaman daha her şeyin başında olduğunun, elinden geleni yapacağının mesajını vermek dışında zerre egoist açıklama yapmıyor, zaten az konuşuyor çok iş yapıyor.
    sonradan ünlenen futbolcuların eski tweetleri genelde azgınlık ve küfür doluyken, kendisinin en bilinen eski tweeti, "yoldayım, yok yazdırma" diye sınıf arkadaşına attığı tweet.

    valencia son dönemde istikrarlı olmayan ama her zaman avrupa kupalarında ve ispanya'da önemli yere sahip bir takım. belli ki enes de yedek kalıp ismi almak yerine top oynamak istiyor, o yüzden seçim doğru,

    kısacası, bu adam ümit edilen çağdaş türkiye'nin çağdaş topçusu, sahip çıkın, çıkalım.

    edit: valencia şeklindeydi söylentiler, villareal hayırlı olsun enes'e, bol şans adam.
1630 entry daha
hesabın var mı? giriş yap