3 entry daha
  • mayıs kesintisiyle ilgili kendileriyle görüştüğümde paranın kendi hesaplarına geçmesinden sonra 2 işgünü içerisinde iade edileceğini söylediler. o görüşmem 18 mayıstaydı. dün, 26 mayısta tekrar aradım, kesinti hesaplarınıza geçti mi diye sordum, ayın 22'sinde geçmiş. peki neden hala yatırmadınız 2 işgünlük süreyi aşmanızın suç olduğunu biliyor musunuz dedim, yoğunluk bik bik bir şey söyledi. ben bunlarla öğlene doğru görüştüm. öğleden sonra 3 gibi para hesabıma iade edilmiş. arayıp sormasak kaç gün kullanacaklar paramızı. kanun ve yönetmeliklerde belirtilen süreyi aşmaları suç değilmiş gibi rızamız olmadan paramızı kim bilir hangi fonda ne için değerlendirdiklerini bile bilmeden kullanmaları daha da büyük suç.

    şikayetvar.com'da baktım biraz, vatandaşın biri 3. senesinde ayrılmak istemiş, 585 lira kesinti yapmışlar. adam itiraz etmiş. çok bilgili görevlisi yasalara çok saygılılar ya vatandaşın imzaladığı sözleşmede bu 585 liranın yazdığını ve yapılan kesintinin hukuka uygun olduğunu yazmış.

    bir de ıslak imzalı dilekçe gönderdim ben bunlara 8 mayısta. ses seda yok. ben de dilekçemde tüm kanun ve yönetmelik maddelerini yazdım, gecikme faiziyle ilgili. ama dünkü konuşmada dilekçemle ilgili bilgi veremediler. dilekçemin nerede olduğuna dair hiçbir fikirleri yok. sanırım kaybettiler vasıfsızlar. dilekçe kanununa uymamanın da ayrıca suç olduğunu ifade ettim. "yetkili" biri tarafından aranmayı ve şikayet kaydı oluşturulmasını istedim. kaydı oluşturdular ama "bes ile ilgili geri dönüş yapmıyormuş bu muhteşem şirket." görevli bana bunu ifade etti, ben aranmak istediğinizi belirttim ama bes ile ilgili geri dönüş yapmıyoruz dedi. şaka gibi değil mi. haklıyım ya üç maymunu oynuyorlar. yasaya saygı haklı olan vatandaş olunca bitiyor sanırım.

    kapısından geçmem. günahımı bile vermem bunlara.

    edit: eklemeler, düzeltmeler.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap