6 entry daha
  • ben iphone 5s'ten geçtim. yorumlarım şu şekilde:

    -malzeme kalitesi ve tasarımı bu fiyata göre mükemmel, gibi gelse de, menü tuşunun 1 yıl sonra laçkalaşacağı hissedebiliyorum, umarım yanılırım.

    -fotoğraf makinesi focus'u çok yavaş. netleyene kadar poz kaçıyor. fotoğraf makinesinden beklentiniz olmasın bu yüzden.

    -parmak izi okuyucusu var. 3 parmak izine izin veriyor. ama 3.yü mümkün değil görmüyor. belki 10 kez farklı parmaklarla denedim başarılı demesine rağmen çalışmıyor. normalde çalışan diğer parmaklardada arada sırada bozuk atıyor ve 30 sn sonra diyerek iyice çileden çıkartıyor. evet iphone'da da oluyordu ama oldukça nadir rastladığım bir durumdu. böyle antika hareketler gerçekten insanın canını sıkıyor.

    -ekran parlaklığı ve netliği gayet iyi. fakat bir menüyü, ya da web sitesini aşağı kaydırırken görüntü akıcılığı pek iyi değil, belki de ben küçük ekrana alıştığım için böyle geliyordur. ama çözünürlüğü, piksel yoğunluğu, rami daha yüksek olması değil, kullanıcı tecrübesi önemli, bunu bir kez daha gördüm.

    3000 3500 tl bir telefona veremem 1 1,5 yıl beni idare edecek "şık" bir telefonum olsun denerek alınabilir. çünkü fiyatı gerçekten inanılmaz uygun.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap