91 entry daha
  • kapıya "hacı bize oy versenize" diye kağıt bırakmışlar. okuyayım dedim, akla ziyan. bildirinin özeti olan cümle şu:

    "it's important to remember that a vote for anyone other than my local candidate risks jeremy corbin becoming prime minister of a shambolic coalition government."

    korbin gelirse mazot 5 lira olacak, ispanyol donanması tekrar yola çıkacak, hitler londra kalesini ele geçirecekmiş. öyle diyor ingiliz konserveleri. tanıdık geldi mi?

    bu kadar da değil. diyor ki bana oy verin, koalisyon da olmasın. bu sayede güçlü bir devlet olsun, milli çıkarlara hizmet etsin, istikrar sürsün. bizimki kraliçe olmak istemişti bir ara. bu da kraliçe olmak ister mi acep?

    -

    trump geleli beri amerikalı arkadaşlarla dalga geçiyorum, "bizim başımızda varken anlamadınız, dinlemediniz. alın şimdi kendiniz tadına bakın" diyorum ama mevzunun artık tadı harbiden kaçmaya başladı. amerika'da trump, ingiltere'de may, polonya'da szydlo, macaristan'da orban, türkiye'de erdoğan, rusya'da putin, filipinler'de duterte... hepsi birbirinin kopyası, aynı argümanlarla insanlara hayatı dar eden varlıklar. hadi bizden batı'da gene biraz baskı var da o kadar coşamıyorlar - bizde ve doğumuzda işler yaman. duterte "git tecavüz et aslanım" diyebiliyor askerine. putin ve erdoğan'ı zaten hepimiz biliyoruz.

    tutup bu kaprisli karıya oy verirse britiş milletinin de kafasına sıçayım. seçim bildirgesinin yarısı tehdit olan birine sadece sinirden oy vermem lan ben. sonra iskoçlar bizi neden beğenmiyorlar, göt kadar adamızda neden huzurla yaşayamıyoruz diye geri zekalı sorularına devam ederler. amk.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap