1 entry daha
  • nfs serisinin son oyunu. fast and furious'tan ziyade ubisoft'un çıkarmış olduğu the crew'e daha çok benzettim. kamyonetler, operasyonlar vs. bir esinlenme söz konusu. sanırım yarış haricinde soygun işleriyle de uğraşacağız. tırın üstüne atlayan elemana da bakılırsa bir de karakter ile (rpg) deneyim sunacaklar gibi. umarım bu sadece benim teorimde kalır. polislere zaten alışığız. ilk most wanted oyununda ki gibi zorlayıcı olurlarsa tadından yenmez.

    bir önceki oyunun üstüne ne koyabileceklerini merak ediyorum. grafikler yine enfes gözüküyor. mekan olarak sanırım hem şehir dışı hem de şehir merkezinde dolaşabileceğiz. harita multi oyuncular için büyük yapılmış olmalı. umarım sadece multiplayer versiyonu ile çıkmaz. bilenlerden bir yeşil alırım.

    velhasılkelam oyunumuz 10 kasımda satışta. 150-200 lira bayılacak bir çok kişi ama benim önerim yılbaşında alınması tabi. hem bir indirim olursa yararlanma fırsatımız olur hem de optimizasyon özürlü olursa -ki olacaktır- güncelleme diye yalvarmayız origin forumlarında.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap