30 entry daha
  • kendisi super lig'de oynamamis degildir, super lig'de forma giydigi cok sayida sezon olmus:

    - 2007/08 sezonunun devre arasinda kasimpasa'ya transfer olup super lig'de oynamis (15 mac), ve kasimpasa ile birlikte kume dusmus.

    - kasimpasa ile sonraki sezon ust lige cikmasinin ardindan 2009/10 sezonunda da yine kasimpasa ile super lig'de oynamis (10 mac).

    - 2012/13'te de super lig'de oynayan antalyaspor'a transfer olmus fakat sadece 1 tane super lig macina ciktiktan sonra devre arasi konyaspor'a transfer olmus (ve tabi onlari super lige cikarmis)

    - 2013/14'te de bir super lig takimi olan kayseri erciyesspor'da ligin ilk yarisini gecirdikten sonra (15 mac) yine devre arasinda bir alt ligdeki ibb'ye (basaksehir) transfer olmus (ve onlari da super lig'e cikarmis)

    - 2014/15 sezonuna basaksehir ile super lig'de baslamis (3 mac), fakat yine devre arasi alt ligdeki kayserispor'a gecmis (ve yine ust lige cikmayi basarmis)

    ozetle bu arkadas oyle veya boyle tam 5 sezon super lig'de de forma giymis, toplam 44 maca cikmis. bu sezonlarin 3unde super ligde baslayip devre arasi bir alt lige dusmus, dustugu takimi bir ust lige cikarmis. goztepe ile onumuzdeki sezon super lig'de baslarsa devre arasi akli olan 1.lig takimi evi arabayi basip transfer eder kendisini.

    kaynak: http://www.mackolik.com/futbolcu/22447/murat-akin
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap