521 entry daha
  • lebron james'in sürüklemeye çalıştığı ama ilk iki maç itibariyle zorlandığı takım. ben ki lebron'u hiç sevmem ama saygı duyuyorum adama oyunundan dolayı ancaaaaak lebron tek başına oynuyor, gsw çok güçlü len mq muhabbetinden gına geldi artık. tamam durant-curry ikilisi şu an acayip formda, ezip geçiyorlar ama lebron'un yanı da sanki ted kolejliler var. kadro boş değil ki.

    jr smith'e tristan thompson'a o kontratları verdiren lebron, o zaman onlarla da oynamasını bilecek. golden state durant'i getiricem diye bench'i sıfırladı, takımda 7 tane oyuncu var lan. şans eseri bir mcgee çıktı da 8 oldu. lebron da yapsın takviye derler adama ama o biraz kasar.

    jr smith'e 4 yıl/57 milyon dolar,
    tristan thompson'a 5 yıl/82 milyon dolar kontrat verildi menajerleri lebron'un menajeri rich paul diye.

    iman shumpert'a 4 yıl/40 milyon dolar verilirken lebron takımdaydı. e gönder üçünü, aç bir boşluk 40 milyon dolarlık sen de bir tane süperstar al madem bu kadar kolaysa bench'i boşaltmak.

    ligin en iyi sabit şutörlerinden birini aldılar bu sene kyle korver,
    ligin en tecrübeli pg'lerinden deron williams cavs'te,
    ligin iyi şutör uzunlarından channing frye cavs'te,
    sakatlanmasaydı andrew bogut cavs'te olacaktı. böyle bir bench kimde var başka lan?

    takımda kyrie irving gibi süperstar adayı, kevin love gibi franchise player var ki o da bu sezon baya formda. daha ne olsun bu takımda ama yok. takım kötü oynayıp lebron iyi oynayınca kadrosu d-league len mq oluyor. ulan bu kadro şu ana kadar lebron'un oynadığı en geniş kadrolardan biri, koç tyronn lue vasıfsızını takımın başında tutan da o

    lebron gerçekten saygıdeğer bir oyuncu, cleveland takımı da lebron ne isterse yapıyor. bu yüzden de sonuçlarına lebron katlanmalı.
487 entry daha
hesabın var mı? giriş yap