• öncelikle belki bilmeyenler vardır,

    goat = greatest of all time yani gelmiş geçmiş en büyüğü, en iyisi.

    eksi sözlük'te lebron james başlığının son zamanlarında sayıları çoğalmış, bikaç sikik analizle gelip lebron james michael jordan'dan daha büyük bir basketbolcudur diye entrylerini sonlandiran densiz ahmakların oluşturduğu gruptur. tek tek nicklerini verip ifşa etmekle uğraşmayacağım bunları neyse konuya gelelim.

    lebron james'i severim kendisi efsane bir basketbolcu son 6-7 yılın en iyisi ama lebron james fanlarını hiç sevmem. tinercilerden bile daha beter koduğumun çingenelerini. hali hazırda 3 şampiyonluğu ve sadece birinde takımın lideri olarak kazandığı şampiyonluğu ile basketbolu bir amerikan oyunundan dünyada en az futbol popülaritesine kadar getirmiş basketbolda yıllarca süren bir çığır açmış adamdan daha iyi ilan etmek hendek kazdık o zaman kendi kendimiizi biz yönetiyoruz diye devlete isyan eden terörist kafası ile aynı kafadır.

    jordan şayet basketbol'da değil amerikan futbolunda çıkmış olsaydı bugün her ülkenin amerikan futbol ligleri olurdu, ya da bezbolda çıksaydı aynı şekilde her ülkenin bezbol takımı olurdu ama basketbolda çıktı o yüzden sen o ortadoğulu comar götünle gelip burda nba'de analiz kasabiliyorsun. nba'i lokal bir oyundan global bir eglenceye tek basina getirmis adamdir michael jordan.

    lebron james 3 final kazanmış 4unu kaybetmiş bu yıl 5.sini kaybedecek efsane bir basketbolcudur. seviyesi kobe'dir belki bıraktığında geçer bile ama jordan'ın tahtına bırak oturmayı sallaması bile hayaldir. tıpkı eksideki mercimek beyinlerinin kafalarında şekillenen hayaller gibi. simdi siktir git ve bi daha da lebron dahil hicbi basketbolcunun adini jordan'dan once telafuz etme hatasina dusme.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap