113 entry daha
  • gözetmenleri denyo olan sınav. genelleme yapmak istemiyorum ancak aşağıda bahsedeceğim olayı okuduktan sonra anlayacaksınız.

    yıllar sonra girdiğim bir sınav. bunun için de beklentim olmadığı için rahat kafayla geçtim salona. salondaki kimlik kontrolünde kimliği sorun yaptılar saçma sapan tamam değiştiricem yani benziyorum fotoğrafa ki giriş belgemde olan fotoğrafım yeni.
    neyse kitapçıkları dağıttılar ben başladım çözmeye gözetmen geldi yanıma oturdu önce uyuyor gibiydi sonra kitapçığımla haşır neşir olmaya başladı. diyecektim artık gel birlikte çözelim. beklentim olmadığı halde nasıl stres oldum çözemediğim sorularda kesin salak falan diyor bana diye kur allah kur. en son dayanamadım rahatsız oluyorum dedim. gitti bir sabinin yanına oturdu. o da stres oldu, kasıldı ama bir şey demedi.

    sonra bu dingil sınav esnasında konuşmak yasak olduğu halde uzun uzun duyuru yaptı saçma sapan. lan millet soru çözüyor. işlemin ortasında dikkati dağılan olacak soru gidecek yani. hani bir dakika bile önemliydi de cart curt.

    demem o ki gözetmen olan kişilere sınav öncesi bir eğitim verilmesi şart, tabii veriliyor ve böyleyse yuh o gözetmene.

    edit:imla
383 entry daha
hesabın var mı? giriş yap