151 entry daha
  • türkiye'de eğitimli insana son kazık gezide atılmıştır. ne kadar sahipsiz ne kadar kimsesiz olduğunu, arkasına mücadeleye gelmeyen muhalefet partileri sayesinde öğrenmiştir. türkiyede eğitimli okumuş adamın iktidara gelme, birşeyleri değiştirme rüyası şimdilik bitmiştir.

    şu an türkiye eğitimsiz, dindar görünümlü ucube insanlardan kurulu bir kitleyle yönetiliyor. ulan başbakan denen adam yazı yazamıyor be. liyakat yok, alın teriyle bir yere gelebilmek yok. büyük bir şirkette ne kadar çalışırsaız çalışın başınıza bir çomar geleceği garanti. beyaz yaka niye dursun. neyi savunsun. okumuş insanlar kitleler halinde kaçıyor. daha çomarlar gelmiş safsata yapıyorlar, yok geri dönenleri saymıyormuşuz, yok gidenler fetöcüymüş. ulan zombi fetöcüleri gelişmiş ülkeler ne yapsın. parası olan, yükü tutmuş hırsız fetöcüler kaçar ama fetönün ayak takımı türkiyeden başka yere gidecek kapasitede değildir. esas rakam beyaz yakada. akın akın gidiyorlar. türkiyenin bütün iyi şirketlerinde dostlarım meslektaşlarım var hepsiyle irtibattayım. ev alanlar bile evlerini satıp kaçıyorlar. bu gidiş böyle bi gidiş. ayda 10.000 çok normal bir rakam. ben mi? çoktaan.

    ulan herif rahat vermiyor, rahat rahat rakı içirmiyor, eğlence yerlini kapatıyor, beyoğlunu sikti, istanbulu sikti. eğitim sistemini sikti, herkesi imam hatipli yapmaya çalışıyor. ondan sonra kimsenin hayatına karışmak yok. ulan sen çoluğa çocuğa gözünü dikmişsin. kimi kandırıyosun.

    peki ülke nasıl düzelecek?
    türkiyenin kurtuluşu ne yazık ki türkiyenin içinden gelmeyecektir, bu koyu dinci görünümlü çıkarcı ve zorla dilenci yapılmış çomara dönüştürülmüş kitle buna izin vermeyecek. zaten global emperyal baskı had safhada. güçsüz ekonomiye şimdi bir de güçsüz ordu eklendi. orta vadede kürt devleti ile küçülen ve bunun etkisiyle extra konservatif bir yönetime dönüşen bir devlet öngörüyorum.
    buna rağmen büyüyen özgürlükçü ve kitlesel hareketler global düzeyde dini sömürü iktidarlarını yıkacak ve bundan türkiye'de nasiplenecek. yine ne varsa teknoloji devrimi ve bilgiye ulaşmanın çok kolaylaşmasında var. artık insanları köylerde izole edip beyinlerini yıkamak o kadar kolay değil. papa niye evrimi, big bangi tanıyo sanıyosunuz?
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap