10 entry daha
  • ilk flash'ım wally west olmasına rağmen favorim olmuş, vol.2 aka silver ageleri okurken kendisine bağlandığım çizgi roman karakteri. ayrıca ben ve pek çok kişiye göre comics tarihinin en heroic ve üzücü ölümünü yaşamıştır. öyle ki superman, batman, kendisini sevmeyen oliver queen tarafından bile örnek alınacak, heroluk mesleğinin çıtasını belirleyen, kalbi tertemiz bir kahraman olarak bahsedilmiştir (oliver 'big guy' diye bahsedince wally supesten bahsettiğini sanmıştır ancak aslında barry'yi kast ediyordur).

    bakmayın şimdi ayak altına düştü o leş dizi yüzünden, içim kan ağlıyor. ama nu52 öncesi barry allen dedin mi herkes saygı duruşuna geçerdi coie yüzünden.

    nu52 ve sonrası en iyi hikayeleri manapul ve buccellato tarafınan yazılıp çizilmiştir. booth ve venditti mide bulandırıcı derecede berbat bir iş çıkardılar. williamson da booth ve vendettiye göre barry'ye saygı duysa da çok predictable ve sıkıcı hikayeler yazıyor. running scared ilgi çekici ama, buttondan sonra mutlaka okunmalı.

    neyse ki wally geri döndü, jay yolda, bart'ı da çok severim o da dönüş sinyalleri verse de özlediğimiz flashfam bu kez barry ile bir araya gelse, hayaller gerçek olsa.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap