6 entry daha
  • "ebru şancı kim, acaba tanıyor muyum?" düşüncesiyle ismini google'da arattım. görsellerde yüzünü göremedim bir türlü, hep vücudu, iç çamaşırlı, bikinili, çıplak pozları var.

    insanlar kadın bir meta değildir diye bir tarafını yırtarken, "aaa ben valla metayım, bak bu da götüm" diyen, kendisini küçük düşüren kadınlardan hoşlanmıyorum.

    bu açıklamanın ekşi sözlük'te neden başlık haline geldiğini de anlamış değilim. önemi nedir? kanaat önderi mi bu kişi, bilim insanı mı, siyasi mi, sanatçı mı? söylemiş de ne olmuş?

    türkiye'de dayak yiyip, aldatılıp oturan kadınların sayısını bilseniz dudağınız uçuklar. eminim bu sözlükte bile annesi mutsuz olduğu halde, şiddet gördüğü halde evliliğine devam eden bir sürü sözlük yazarı var. eminim aldatıldığı halde boşanamayan kadın da var. sadece ekonomik sebepler, meslek sahibi olmamak da değil bunun sebebi. kendi ailesi kabul etmeyen kadınlar, çevre baskısı, yetiştirme şekli, erkek yapar anlayışı sebebiyle yaşanıyor bu insanlık ayıbı hep. oysaki kendisi aldatsa üç beş gece kocası ne yapar hiç düşünüyor mu bu kadınlar? ne desek boş, prim vermemek lazım bu tip şeylere yalnızca.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap