• çorum ankara otoyolunda çorum otogarına yaklaşık 35 km mesafede gerçekleşmiş olan kaza. sanırım saat 4:30 civarlarında meydana gelmiş.

    fındıkkale firmasına ait bir otobüs devrilmiş durumda. yoldan geçen diğer otobüsler ve araçlar yolun kenarında durmuş ve herkes yardımcı olmaya çalışıyordu.

    insanların konuşmalarından anlayabildiğim kadarıyla giresun'dan kalkmış olan otobüs ankara veya antalya'ya gidiyormuş. yine konuşulanlara göre ölü yok ancak çok sayıda yaralı var. ağır yaralı olan var mı veya yaralıların durumları nedir bir şey söyleyemiyorum.

    kazanın meydana geldiği yerde birçok ambulansın yanı sıra polis, itfaiye ve jandarma araçları var. birçok yaralı ambulanslarla götürüldü.

    not: 4'te çorum'dan kalkan ankara'ya giden kamil koç otobüsün deyim ve yaklaşık 1 saatlik beklemenin ardından tekrar hareket etti otobüs.

    sanırım olay anından sonra oradan geçen ilk araçlardan biriydi bulunduğum otobüs. devrilen otobüsten çıkan ve çıkarılan birkaçı çocuk 5-6 yaralı bu otobüse bindi ve herkes ambulanslar gelene kadar yaralılara yardımcı oldu.

    önceki akşam ve gece yağan yağmur nedeniyle yollar ıslak durumda. otobüsün köprüden aşağı yuvarlandığını söyleyenler var, tahmin mi yoksa kesin bilgi mi bilmiyorum.

    telefondan ekran görüntüsü aldım olayın gerçekleştiği yerle ilgili.

    http://resmim.org/…54b6c417cffe06297d230cd27c7e.png

    not 2: amacım çığırtkanlık yapmak veya kimseyi paniğe sürüklemek değil lütfen herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın.

    bulunduğum otobüs durunca birçok kişi gibi ben de 112'yi aramaktan başka bir şey yapamadım. oradan da çok sayıda arayan olduğu ve hatların yoğun olduğunu, araçların yola çıktığını söylediler zaten.

    not 3: entry'yi telefondan yazıyorum başı sonu birbiriyle uyumsuz ve zaman anlamında dengesiz bir entry olabilir daha sonra uygun bir zamanda düzenleyeceğim.
hesabın var mı? giriş yap