1 entry daha
  • çoğu hemcinsi tarafından vıcık vıcık bir duygusallığa ve de romantikliğe kapılmış olmakla suçlanacak olsa da, her ne kadar aşk ya da sevgi realist bakış açısıyla bakıldığında karın doyurmuyor olduğu bir gerçekse de, kendince bir tercih yapmış ve terazinin; üzerinde aşk ile sevginin olduğu kefesi, üzerinde zenginlik ve de paranın olduğu kefeden daha ağır bastığı için seçimini de bu doğrultuda yapmış kadındır.

    çoğu kişiye göre hayallerde yaşamakla suçlanacaktır. hatta böyle bir kadının reelde olamayacağı, olsa olsa filmlerde olacağını iddia edenler bile çıkabilir.

    ilk başta kulağa garip gelip şaşkınlık yaratabilir tercihi ama saygı duyulmalıdır. neticede herkesin kendisine belirlediği öncelikleri vardır, bir ilişkide. demek ki bu kadının önceliği zenginlik değil tersine, zenginliğe eş değer sevgidir.

    şimdi bu kadın kezban da ilan edilir. hukuki ehliyeti yok da denir. bunun yeri iyisi mi ruh ve sinir sağlığı hastanesidir bile diyenler çıkabilir. tüm bunları diyecek ve düşünecekler halt etmiştir.

    her insan maddiyata tapacak, huzuru ve mutluluğu zenginlikte bulacak değildir ya. tersini düşünenler aslında dünyanın en mutsuz ve huzursuz insanlarıdır.

    lütfen ey zenginliğe ve paraya tapıp aşk ile sevginin üstünde tutan mutsuz ve umutsuz ve de huzursuz insanlar. bu kadını kıskanmayın ve uğraşmayın, bu kadınla. rahat bırakın ki, fakir olup karnı aç olsun ama yüreği taşarcasına sevgiyle, aşkla dolsun.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap