5 entry daha
  • kayıtlara göre 2017’in ilk çeyreğinde müslümanlara karşı 208 saldırı olan almanya'da islamofobi'nin de önüne geçmek için güzel bir başlangıç değil mi? peki bizim yobaz gazetesi işlenmiş oduna basılan akit ne isim bulmuş buraya? fetö kilisesi.

    şaşırtmadı elbet. kılınan ilk cuma namazında geniş güvenlik önlemleri alınmış geçen hafta, neden? çünkü kurucusu seyran ateş'e ölüm tehditleri yağmış.

    ulan ironiye bak, müslüman bir kadın her türlü riski alıp böyle bir şeye önderlik ediyor ama gerçek islamcı'lar çıkıp bizim dinimiz o değil biz yobazız, islamofobiyle silahla kanla cevap veririz diye diretiyor. bir de anlamıyorum, fetö'nün bundan ne çıkarı olabilir? ne alaka mk.

    burka ve peçe takanlar dışında cami'nin kapısı herkese açık. kusura bakmayın ama sadece güvenlik önlemi olarak ben evime bile sokmam burkalı, peçeli birisini.

    buyur: diyanet’ten ‘ibn rüşd goethe’ fetvası: dinimiz hiçe sayılmıştır

    avrupa'da ve dünya'da milliyetçilik ve paralelinde faşizm hızla yükseliyor. böyle ara bulucu atılımlar desteklendiği vakit ancak yaşanabilir bir dünya olacak. inancı olmayan birisi neden destekler kardeşim bunu biliyor musun? çünkü kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap