• vodafone denen şirketin müşterilerine yaşattığı rezilliktir.

    bir hafta önce mersinde iken vodafone a geçme gafletinde bulundum. turkcell pahalı ve ensarci diye yaptim bunu. taahhudumun dolmasını bekliyordum zaten. vodafone a gectigimden beri bir haftadır cehennemi yaşıyorum.

    kimselerle telefon konusamaz oldum. karsi taraf hep sesin kesiliyor anlamıyoruz diyor. vodafone müşteri hizmetleri ile dahi konuşamıyorum.

    üstelik telefon durup dururken içinde sim kart yokmuş gibi sadece acil arama yapar hale geliyor.

    müşteri ilişkilerinden kimse yardımcı olamıyor. herkes farklı şey söylüyor. yok sim karttandir vodafone merkezine git. yok kayıt açtık düzelecek telefonu ac kapa.

    bu telefon artık hepimizin eli ayağı. bir haftadır minimum kullanabiliyorum. sorun cihazda degil bunların hiçbirini turkcellde yasamiyordum.

    bir ay gecmesi lazım turkcell e dönmemiz için dediler. köpekler gibi pişmanım bir ay dolsun hemen geri gidiyorum turkcell e.

    o kadar kötü ki kalan surede telefonu kapatıp turkcell kontorlu hattima yonlendirecegim. bu sekilde idare edecegim. buna rağmen bir de cayma bedeli alacaklarmis.

    lutfen yardımcı olabilecek varsa olsun. bu arada lütfen vodafone ile kötü deneyimi olanlar da buraya yazsın. belki sesimiz birleşince birşeyler çözülür.

    vodafone pismanliktir.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap