4 entry daha
  • new york şehrinde geçirdiği 5 günü "çok büyük bir zaman" sanıp burada her bokun uzmanı ayağına ahkam kesmeye kalkan bir ezik. "yurt dışına çıktım herkes bilmeli" hastalığına yakalanmış bir birey. mutlaka kendi çevresinde her gördüğüne "abi var ya new york bildiğin gibi değil off" diye anlatıp onları da bezdiriyordur.

    new york ile new york city arasındaki farkı bile bilmemesi ise cabası.
    (bkz: #68687129)

    eleştiri kaldıramadığını da öğrenmiş olduk bugün. (bkz: #69094282) eleştirdiğim için "sen yurt dışına hiç çıkmadın hööö" diye saçma sapan bir nick altı entry girebilecek kadar da sığ. halbuki yıllardır dünyayı geziyorum, gelip burada "şurada koca bir 5 gün", "burada devasa bir 2 saat geçirdim" diye hönkürmüyorum. hönkürsem de doğru başlıkta yaparım bunu.

    edit: bu entry'me hak verenler yazmış özelden. ne kadar kompleksli ve hakareti marifet sayan biri olduğunu başkaları da doğrulamış oldu. yorum yapma gereği bile duymuyorum bunun üzerine. * entry'lerini ve başlıklarını engelledim, huzur buldum, tavsiyemdir. böylelerinin yüzüne gerçek hayatta bakmıyorken burada da görmenin manası yok, en doğrusu buydu.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap