27611 entry daha
  • 3 senedir maç oynamamış veliyi,
    bütün sezon yedek bile olamamış gökhan inler'i ve ofansif hiçbir yönü olmayan necip'i sayıp "6 ortasahamız var daha ne istiyorsunuz" diyor adam.

    numunelik bir yönetim trollü. kaç para alıyor acaba?

    edit: kadromuz geçen sene için bile yetersizdi. neredeyse başakşehir gibi alakasız bir takıma şampiyonluk kaybediyorduk. çıkıp nasıl "kadro yeter agaa" diyebilirsiniz? siz aklınızı mı kaçırdınız?

    kulüpte para olmadığı için adam alamıyorsa ayrı, ama çıkıp "kadro yeter" demek apayrı bir şey.
    inanılmaz yetersiz bir kadromuz var şuan. ama bu haline rağmen, 3-4 takviye ile de yine şampiyon bir kadromuz olabilir.

    marcelo-titi savunma hattı ve tosic-atınç yedeklerine ben de fitim.
    ama ffp için seni hiç etkilemeyen bir pepe transferi varsa kovalayacaksın. çünkü marcelo-pepe defans hattıyla marcelo-titi arasında en az 2 sınıf fark var.

    gökhan inler, veli kavlak ikilisinin gideceğini sağır sultan bile biliyorken, ki onlar olsa bile, ortasaha hattına yeterli demek için beşiktaş düşmanı olmak gerekir. evet; tolgay-oğuzhan-talisca veya oğuzhan-atiba-talisca hattı yeterlidir. yeterli olduğunu da gördük. ama bu üç adam sezonda 50 maç kaldıramıyorlar insan oldukları için. bu bölgeye; deniz türüç, orkan çınar, azubuike gibi isimleri getirerek alternatif yaratabiliriz. yani yaratabiliyorken nyie yaratmayalım? hatta şuan sosa ile de temmuzun ilk haftası görüşme olacak gibi gözüküyor. sosa bize gelmek istiyorsa, niye getirmeyelim? bu kadroya nasıl yeterli diyebilirsiniz?

    kanatlarda babel-töre-quaresma var yalnızca. gökhan töre'yi

    1. şenol güneş istemiyor.
    2. hala iyileşmedi. şaka gibi geliyor ama evet; gökhan töre hala iyileşmedi. sezon başına yetişecek mi o da meçhul. tam 1 senedir futbol oynamamış bir adamdan mı byük kanat performansı bekliyorsunuz? babel ve quaresma'nın nefeslerinin de kaldırmayacağı aşikar. buralara en az 1 alternatif almamız lazım. istediğinizi söyleyin ama lazım. bedava mı alacaksın takasla mı bilemem, ama alamazsan devre arasında kanatların düşmeye başlar. frei-olcay gittikten sonra kalan 4-5 aylık periyotta bile neler yaşadık o kanatlarda. cenk tosun oynamak zorunda kaldı, quaresma ayakta duramadı. babel son haftalar yürüyemiyordu bile.

    forvet.
    bu konuya değinmeyeceğim bile. aboubakar artık bizde değil öncelikle bunu koyun kafanıza. aboubakar'sız forvet hattımızda da cenk tosun dışında kimse yok. bunu da koyun kafanıza.
28529 entry daha
hesabın var mı? giriş yap