1 entry daha
  • ak partiye oy veren "kullanılabilir" kitle yok olmadıkça bir şey değişmeyecektir. yeni bir dini istismar eden parti çıkacak ve inşallah maşallah diyerek yine insanları kandıracaktır. olur da şans eseri şu ülkenin gelişmesini isteyen milliyetçi ve bilime düşkün bir iktidar gelirse (nerde o günler) ve en azından bir eğitim atılımı gerçekleştirilirse belki bir umut doğar. ama bu da yakın vadede gözükmüyor.

    sorgulamayı bilen insanlar yetiştirmemiz lazım. ama bunu yaparken bedelli askerlik hakkını kullanmayanlara "çomar" yakıştırması yapacak gerizekalı yetiştirmeyi de durdurmamız lazım. bu ülkenin geleceği karanlık. ak partinin açtığı yaraları kapatmak zor olacak. bu karanlıkta ülkesi için ölecek, ama ölmeden önce elinden geleni ülkesine verecek insanlarımızın olması lazım.

    şovenist politikalar güdülmeden ülkesini seven insanlar yetiştirmek zorundayız. güneydoğu anadolu bölgesinde güvenli bölgeler oluşturup hukuk yoluyla tüm teröristlere hak ettikleri cezaları verip (ki bu katilse ömür boyu müebbettir) sonra oradaki halka yatırım yapmak zorundayız. gerekirse o sarp dağlara 5 metrelik duvarlar örüp duvarların bu tarafına güvenlik kulübeleri inşa edip teknolojik ekipmanla sınırları korumalıyız.

    kısacası ak partinin bizden 15 yılda çaldıklarını geri kazanmamız lazım. güvenlik, vatan sevgisi, din sevgisi (dinsiz bile olsan), karşılıklı saygı, iş ahlakı, medya gücü, sivil toplum kuruluşlarını güçlendirme, adalete uymayan yapıları (kaçak saray) düzenleme vb. bunlar sağlanmazsa hiç bir atılım sağlanmazsa ülke uçuruma gider. ak parti öyle bir dönem kurdu ki biterse ülke de bitecek. hiç milli bir sermaye kalmadı her haltı sattılar bunlar gidince millileşmeye çalışsak çeşitli sorunlar yaşarız. bunu bilen ekonomistleri elde tutmalıyız. ehliyet liyakata önem vermeliyiz.

    -------buraya kadar olmasını istediklerimdi------
    -------aşağısı maalesef olacaklar--------

    terör hortlayacak, güney sınırımızdaki sözde devletler terörü arttıracak. avrupa bizi iyice gözden çıkaracak. bop projesi temelinde ülkemizden toprak çalmak isteyen kürtçüler ve onlardan medet uman gda bölgesinin cahil halkı ülkeyi büyük sorunlara sürükleyecek. ancak suriye ve ırak gibi basit yıkılmayacağımız için uzun süreli kanlı olaylara düşeceğiz. ama bunun sonu maalesef yıkılma olacak. çünkü fetö akp işbirliği ile elde ordu falan kalmadı, polis teşkilatı desen barışçıl gösteri yapan gençlerin karşısında bile gülünç duruma düştüler. maalesef ak parti ülkeyi uçuruma sürükledi son tekmeyi atıp kaçacak liderlere sahipler.

    bu yazdıklarıma felaket senaryosu diyenler 5 sene önce ergenekon ve balyoz yalanlarına inanıp fethullah gülen'e tapan ak partili tiplerdir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap