1 entry daha
  • arkeoloji müzesi hakkındaki görüşlerim;

    tasarım 9/10: bir puan kırdım çünkü tam içeride rampalarla hafif hafif üst kotlara tırmanırken asansörle iniyorsunuz sonraki salona, halbuki insan yine rampa ile ineceğini bekliyor (varsa ve başka sebepten güvenlik yönlendirdiyse bilemem). bunun dışında harika bir yapı.

    müze 10/10: sadece bazı açıklamalar yetersiz, yani insan başı heykelinin açıklamasına "insan başı heykeli" açıklaması yetmiyor, tanrıça mıdır nedir merak ediyor insan. tabi belki onlar da bilmiyordur. bir de bir iki parçanın üstünde asetat kalemi ile kodlama yapılmış, alt tarafa yazsalar iyiymiş.

    müteahhitlik 5/10: o güzelim tasarım ucuz malzeme ve vasat işçilikle resmen katledilmiş. tasarım yarışma ile belirlenip ihale en düşük fiyat verene bırakılınca sonuç kaçınılmaz oluyor. bir de camekanlarda yansımasız cam çok pahalı mı bilmiyorum ama ya öyle bir cam kullanılmalı ya da aydınlatma camekanlarda patlamayacak şekilde seçilmeliydi.

    olumlu tarafları: olm çok güzel lan! mutlaka gidin. biz gittiğimizde göbeklitepe açılmamıştı 15 temmuz 2017'de açılacakmış. orası da taş gibi yer :)
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap