7 entry daha
  • bir video oyununda gördüğüm en derin ve müthiş dövüş sistemine sahip oyun... vakit geçirmelik vs. falan kesinlikle değildir, bilakis saatlerce oynayıp maksimum keyfi alabilmek adına uzmanlaşmak gerektir...

    şu videoyu lütfen izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=ztbabqa0t9y

    şu adamı nioh, ilk çıktığından beri ara sıra kontrol ediyorum ve hala nasıl bir parmak yapısı olduğunu anlayamadım... 10 parmakla nasıl bunları becerebiliyor bilmiyorum! bastığı tuşları buraya yazmaya kalksam sayfalar sürer. saf tuşlara basma olsa anlayacağım bir de üstüne zamanlama mefhumu var; oyun, souls serisi gibi affedici değil, i-frames dodge'un başında aktif yani gelen saldırı neredeyse karaktere değeceği anda kaçmanız lazım, souls oyunlarında eğer düşman aşırı gecikmeli bir saldırı yapmıyorsa saldırı geleceğini gördüğünüz an dodge roll yapabilirsiniz çünkü tonla i-frames mevcut, bu oyunu sık sık dark souls zamanlamasıyla oynuyorum ben alışkanlık icabı ve ağzım burnum kırılıyor! sadece tuş kombinasyonu ve zamanlama değil, spacing dedilen olayda da uzmanlaşmış dostumuz.

    adamı izlerken büyüleniyorum, gaza geliyorum... sonra oyunu açıyorum bir iki kombo denemeye kalkıyor ağzım burnum kırılınca kendi boktan oynanış tarzıma dönüş low stance kare kare üçgen x üçgen üçgen üçgen x high stance üçgen low stance x üçgen üçgen x tadında takılmaya devam ediyorum... beceriksizlik böyle bir şey.

    hasılı kelam müthiş bir oyun ancak kavraması hayli zor, kolaya kaçması çok kolay.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap