• bugün bu entryi bir kadın olarak yaşadığım iğrenç cinsel tacize yüce devletimizin (!) verdiği aciz cevap üzerine yazma kararı aldım.

    1 temmuz cumartesi gecesi saat 1 sularında facebook hesabıma profil ismi "kaan t." olan kişiden mesaj isteği geldi. o gün içinde bir gruba veteriner tavsiyesi ile ilgili bir post atmıştım. dolayısı ile gelen mesaj isteğinin bu konu ile ilgili olduğunu düşünüp hiç düşünmeden açtım.

    mesajda profil linkini aşağıda bulacağınız kaan t. isimli sapık şahsiyet bana penisinin fotoğrafını yollamıştı. kaynak isteyenler için screenshot aşağıda.

    ilgili şahısla hiçbir alakam yok ne kendisini tanırım ne de ortak bir bağlantım var.

    hiç tanımadığım bir insan tarafından sadece kadın olmam ve bu şahsın bu hareketin yanına kalacağının bilmesinin verdiği cesaretle taciz edildim.

    normalde adalet olan bir ülkede bu şahsın ceza almasını beklersin ancak türkiye'de bimer'e kanıtlarla yaptığım şikayete bimerden dalga geçer gibi bir cevap geldi. özetle bize ne kardeşim git çok istiyorsan facebooka şikayet et dedi bimer. bimerin cevabının ekran görüntüsü de aşağıda mevcut.

    ben bu işin kaan t denilen sapık şahsiyetin yanına kalmasını istemiyorum. bir şekilde savcılık kanalı ile de şikayetçi olacağım. sağduyulu hukukçu arkadaşlardan ricam bana bir yol yordam göstermeleri. önce nereye başvurmalıyım nasıl bir dilekçe yazmalıyım?

    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. umarım benim başıma gelen başka hiçbir kadının başına gelmez.

    sapik tacizcinin facebook hesap linki: sapik
    sapik herifin fotografi: sapik2
    gonderilen mesaj: sapik3
    bimerin cevabi: sapik4
    facebook hesabi kapanirsa screenshot:sapik5

    edit: hukukcu arkadaslarin onerisi uzerine sahsin resminin sansurlenmis halini ekliyorum. merak eden facebook profilinden girip bakabilir. mesaj atip destek olan, yol gosteren yazarlara cok tesekkur ederim.
    edit2: sansur seviyesi biraz daha arttirildi.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap