5 entry daha
  • first of all, tanım: güzel şehrimin güzel grubudur.

    öncelikle dalgana bak başlığı altındaki şu entrylere bir bakınız lütfen: (bkz: #52020668) (bkz: #63334768) (bkz: #63424518) (bkz: #65244130) (bkz: #66139871)

    üst komşumu pek dikkate almayın siz. neden? çünkü bir işte emek varsa, bir işte gönülden bir şey varsa o zaten yayılır. istenildiği kadar günümüz popçularına denilebilecek bir kelime olan vasat kelimesi kullanılmış olsun. zira onlar çok farklı. ne demiş #65244130'da: "çok umut dolular". tam olarak bu işte. yahu allah aşkına umut dolu olmak günümüzde nasıl zor bir şey değil mi? işte onlar bunu, yüreklerinden geleni müziklerine yansıtarak yapıyorlar hem de günümüz koşullarında, hem de onlarca zorluğun arasında. düşünsenize bu zorlu ama bir o kadar güzel şehirdeki hayat mücadelinizde vakti geldi ile karşınıza bir takım güzel insanlar çıkmış; içinizi umut dolduran bir müzikle. kişisel favorim ve önümdeki 15-20 yıl hayatımın soundtracki olacak gagigo'ya bir 5 dakikanızı ayırsanıza hatırım için. sadece şu aşağıdaki iki enfes mısra için bile tapabilirim size yahu*

    işten eve dönüyor, matiz yine gagigo
    mekânda pandiz kopmuş, levanından oluyor.

    p.s. : çemkirmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum solistleri ve aynı zamanda klarnetçilerinden sevgili ozan tura, tony gatlif reisin djam'ında, kardeş grup olarak belirttiği bir diğer güzel insanların oluşturduğu cümbüş cemaat ile çalmış, oynamış sen de gelmiş burda vasat yazmışsın. neyse, saygı duyalım değil mi?* sonuçta senin demenle olmuyor bazı şeyler.

    itunes ve spotify'dan inceleyin bakalım, youtube, facebook, twitter ve tabii ki instagram'dan takip edebilirsiniz keyifli paylaşımlarını.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap