4 entry daha
  • şimdi öncelikle şunu bilmekte fayda var, türkiye bütün dünya değil. türkiye ise bildiğiniz okumuş cahil insan çöplüğü. o kadar çok gereksiz üniversite var ki sayısını bilemiyorum. eskiden mühendise gıpta ile bakılıp şimdi değersiz gözükmesinin sebebi, eskiden çok üniversite olmadığından veya maddi durum vb sebeplerle okumayan patronlarınız size elimş sokağa atsam 1500tl'ye çalışacak mühendis bulurum diyebiliyor. gerçekten de böyle insanlar var. artık illeri geçtim ilçeler bile üniversite istiyor. eczacılık bitti diyeceğimize kalfalık bitti diyelim ya da biraz daha ileride inşaatlarda, çöp temizlemede tamamen suriyelilerin çalışacağını söyleyebilirim. destek meslekleri bitiyor. çünkü herkes oğlunun,kızının okumasını istiyor. her üniversite öğrencisinin 4 yıllık sürecinde de kesin bilmemnesi okul bittiği gibi işi ayarlıyor.

    sonuç; 4 yıl kpss sınavı, saçma sapan yerlerde okuduğunla alakasız iş yapmak ve bu maaşla ben nasıl ev kurarım düşüncesi.

    kötü bir üniverteye gitseniz bile kendinizi geliştirin. önünüze hedef koyun ve yapın. üniversite bittikten sonra dayınız,amcanız olmayacak.

    dünya'da ise şu işsizlik azdır. kuzey ülkeleri üniversite mezunlarının hemen işe girmesi için destek paketi yayınladı, çünkü çoğu yeni mezun ilk yılı kendilerine ayırıp dünya turu yapıyorlardı.

    uzun lafın kısası ağlamayana mama yok.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap