4 entry daha
  • bunun müptezelleri var twitterda. hepsi birbirinden komik amk, yemin ederim izleseniz gülme krizine girersiniz.

    tam 1 aydır takip ediyorum. 20 yıl öncesinden kalma trend analizlerini, muhtemelen bir iktisat 1. sınıf öğrencisinden aldıkları kitaplarla çizip "aha böyle olacak" "aha şöyle olacak" diyip pazarlıyorlar.

    günde 30 ta çiziyorlar,
    ayda 2 tanesini tutturup "demiştik böyle olacağını" diye pazarlıyorlar.

    yerli, yabancı hepsi bunu yapıyor. adamlar şaka gibi; trend analizi ile tahmn yaptıklarını düşünüyorlar. ortada gerçekten canlı bir piyasa varmış gibi kırılım falan konuşuyorlar, çizgikleri boktan ta'ya "bu direnci kırması çok önemli" diyorlar.

    çok çok çok komikler.
    altcoinler ile ilgili şuan bir gerçek var; bunları almak kumar. ben aldım ve kumarımı oynadım. batarım, çıkarım bilemem. ama çok evrensel olaylar dışında (ethereum'un rusya'nın resmi para birimi ilan edilmesi veya bilmem ne sistemini değiştirilmesi veya bir anda 20 ülkede coinleriny asaklanması gibi) hiçbir şekilde piyasa tahmini yapamazsınız.

    yaparım diyen herkes yalancıdır.
    ulan bu trend analizcisi tayfa, ethereum coşarken "durun daha 750 dolar olacak, eylüle kalmaz 1000 dolar olacak" diye pompalıyorlardı. ethereyum 0.148 btc seviyesinden, 0.139'lara düşünce "alım fırsatı bu abii uçar uçar" trendleri paylaşıyorlardı.

    bugün 0.095 seviyesinde.
    yine boktan trendlerini çizmişler, her düşüşte "eee abi trend bunu söylüyordu" diye sağa sola palavra sıkıyorlar. datayı nasıl görmek istiyorlarsa, oradan trend çiziyor herifler.

    size tavsiye: hiç kimseye inanmayın. şuan için bu piyasalar sadece kumardır, ben bu kumara girmenizi tavsiye ederim. bata da bilirsiniz, ama 20 yıl sonra fikirtepe'den üç kuruş paraya arsa almak varken, o parayı tatilde yiyen adam durumuna düşmeyin.

    ama bu kumarda kesinlikle twitterda çok bilmişçe palavra trendler çizen bebelere kanmayın. hiçbirinin hiçbir bok bildiği yok. yazdıkları her şey kolpa. çizdikleri trendlerin hiçbir dayanağı yok. hayatında ilk kez ekonomi ile, coinler vasıtasıyla tanışmış adamlar sürekli sağa sola eğri çizip duruyorlar. kanmayın.
225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap