1 entry daha
  • bu bölümü sakın ola yazmayın.. ömrünüze yazık edersiniz.. hiçbir akademisyenin keyfi, kendi ütopik idealleri sizin ne sağlığınızdan, ne ruhsal psikolojik durumunuzdan değerli değildir.

    herkese göre zor ama bazılarına göre mezun olunabilir bir bölümdür..

    hocaların bitmek bilmeyen, hiçbir kuralı tanımayan (işine gelen kurallar hariç) dediğim dedik egoları, sonu gelmeyen ve üst üste binen beklentileri ve tabi ki asistanların çok afedersiniz iki eliyle bir ödevi doğru dürüst hazırlayamaması gerçi doğru dürüst okuyabildikleri de şüpheli ama olsun işin o kısmı daha adil seyrediyor.. okulu değil ama bölümü çekilmez kılıyor..

    kimisi öğrencinin arkasından konuşur durur, diğeri başka üniversitelerin hocalarını beğenmez, 2-3 tanesini okulda ara ki bulasın, bazısını odasından çıkaramazsın, bazısı ise okula billur geçecek adam aradığı için geliyor çok belli olan belli başlı akademiyenlere sahip bu bölüm, inanmazsınız sizi mezun olunca 10000 tl maaşla bekleyen işverenlerin kucağına atmıyor.. bildiğiniz sizin kadar kasmadan, sürünmeden(ki mantıklı ve doğru hareket budur) sizden erken mezun olan ve muhtemelen sizden en az 6-12 ay önce mezun olan adamlarla aynı maaşla aynı koşullarda iş hayatına yolluyor..

    kısacası ben akademisyen olmak istiyorum, ayrıca ben burnumun sürtünmesinden hoşlanırım demiyorsanız, buralara gelmeyin..

    edit: okulun yetiştirdiği öğrencilerin donanımı değil kafalarda soru işareti bırakan, bu okuldan mezun olan ve olmayan öğrencilerin çoğu piyasada rahatlıkla iş bulabilir, birçok işin üstesinden de gelir.. temel problem insanların keyfi iş yapması ve türkiye şartları ortadayken anlamsızca diretme şekilleri, tabi bir de sözüm ona iyi mühendis yetiştirmek adına insanların hayatlarından seneleri çalmayı hak görmeleri..
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap