65 entry daha
  • 26. sürümü dün yayımlanan gnu/linux dağıtımı. tecrübelerime dayanarak belirtmek isterim ki (gnome spini özelinde) her yeni sürümde ev kullanıcısı için daha kolay bir kullanım sağlıyor.

    internette dolaşma, film izleme, dosya indirme, belge yazma ve okuma, yazıcıdan çıktı alma ve tarama gibi günlük işleri zahmetsizce yapmanızı sağlıyor. örneğin, yazıcıyı bilgisayara taktığınız anda kendiliğinden tanıyor ve ayarlıyor. eğer all-in-one denen yazıcı+tarayıcıya sahipseniz tarayıcıyı da tanıyor. tek yapmanız gereken mağazadan basit tarama'yı indirmek ve taramak!

    tüm türdeki telefonları, tabletleri doğrudan tanıyor. çevrim içi hesap'lardan google drive gibi hizmetleri ekleyebiliyorsunuz. böylelikle dosya yöneticisinden kolayca drive'a erişip dosya açıyor, düzenleyebiliyor ve yükleyebiliyorsunuz.

    farklı senaryolarda durum nasıldır bilemem ama sıradan ev kullanıcısı için adeta bir cevher. iki tane denetim masası, iki tane ağ yöneticisi, iki tane ses yöneticisi ve her yeri her yerde olan, hiçbir işlem yapmadığında bile harddiskten gacır gucur ses çıkartan karmakarışık bir işletim sisteminden* gına geldiyse deneyiniz efendim!

    https://getfedora.org/tr
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap