1 entry daha
  • vakti zamanında dizilerde gösterilen özel okul üniversitesi adlarından biriydi (bkz: #12582818), şimdi gerçek olmuştur.

    o kadar aceleye getirilip sırf kurulmak için kurulmuş bir üniversite ki, tercih klavuzunda gördükten sonra google'da aratınca herhangi bir şekilde web sitesine ulaşamadım. keşke azıcık seo ayarı yaptırsalardı.

    rastgele http://kent.edu.tr/ olarak girince ulaştığım mevcut site, basit bir broşürün web sitesine dönüştürülmüş hali.

    en azından aday bir öğrenci olarak broşürden farklı okulun ücretinden ziyade, öncelikli olarak lisans müfredatlarını ve akademik kadroyu görebilmek isterdim. gerçekten merkezi bir yerde kurulmuş bir üniversite ancak en basitinden belirttiğim konuların eksikliği kadro yetersizliği ve muhtemelen hiçbir altyapının tam oturmamış olması ihtimalini akla getiriyor.

    yeni bir üniversite olabilir ancak birçok öğrencinin tercih yapacağı bu süreçte bir "üniversite" olduğunu gösteremeden öğrencileri davet etmesi kötü bir tablo oluşturmaktadır. umarım bu yazdıklarımız dikkate alınır ve sadece istanbuldaki konumundan faydalanarak öğrencilerden para kazanmasının tek amacı olmadığını gösterebilir.

    not: üniversitenin kurucusu mesut yılmaz'ın eşi berna yılmaz'dır. hatta komiktir üniversite logosuna bakınca mesut yılmaz'ın baş harfleri m ve y harfleri direkt göze çarpmaktadır.
    logo
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap