46 entry daha
  • galatasaray'ın pek de favori durmadığını ve 2 tane düşük profilli için koca kulübün rezil olmasından rahatsızlık duymayacağını söyleyenleri başlığında toplayan maç.

    şu düşük profilliler gitsin de biz elensek de olur demek için aziz veya tüpçügillerden olmak gerekir bu net. senin kulübünün kuruluş amacı yabancı takımları yenmek, o baştaki adamlar ise bugün var yarın yok. gitmeleri için illa başarısızlık olması gerekmiyor. çok başarılıyken de gerekli tepki koyulursa gönderilmeyecek adam yok. ama avrupa'da olmamayı ben şahsen hazmedemem.

    favori olayı ise hepten komik. bir tarafta saatte 80 km hızı geçemeyecek kapasitede ama her fonksiyonu uyum içinde çalışan (gerek takım uyumu gerekse şu an ligleri oynanmakta olmasından dolayı) bir araç varken diğer tarafta kaliteli parçaları olsa da doğru düzgün deneme sürüşü bile yapılmamış bir araç var. potansiyel olarak belki 200 km/s hıza zorlanmadan çıkabilirsin ama ne lastikler kontrol edilmiş ne motor yağı, suyu vs ne de frenler. yapılan deneme sürüşlerinde de aracın radyosu, torpido kapağı (donk, eren gibiler) denendiği için aracın gidişi hakkında elde doğru düzgün hiçbir veri yok. temmuz'un ortasında yapılan bir maç için yeni, hazır olmayan oyuncular ve belirsiz taktik de göz önünde bulundurulunca favorinin olmaması gayet normal.

    edit: skor tahmini de ekleyelim, galatasaray avrupa'da oynamanın yüzü suyu hürmetine tek farklı kazanır.

    aslında çok uzağa gitmeye gerek yok fb sanırım 2 hazırlık maçı yaptı, ikisini de kaybetti. biz de 2 maç yaptık ve 3 penaltı golü dışında pek pozisyon yok. rakip sahada paslaşarak ve dripling denemeleriyle geçen maçlar oldu. yarın bjk, ts veya bşb de oynamaya başladıklarında aynı şeyleri yaşayacaklar.
666 entry daha
hesabın var mı? giriş yap