• 24 temmuz da abc ekranlarında yayınlanacak yeni dizi. amerikalılar sonunda güney kore’deki cevhere uyandılar. fantastik dramaların en popüler yapımlarından olan " god’s gift: 14 days " isimli dizinin yayın haklarını satın alarak " somewhere between " adıyla yayına sokmaya karar vermişler. dizinin öyküsü fantastik, polisiye, gerilim ve bilim kurgu öğeleri içeriyor.

    laura price, kızı serena’nın ölümüne engel olmak için zamanda yolculuk eder ve kızının ölüm gününden tam 14 gün önceye gider. kızının öldürüleceğini bilse de kim tarafından ve nasıl öldürüleceğini bilemeyen laura için gerilim dolu bir mücadele başlar. eğer orijinal senaryoya uyarlarsa onunla birlikte birisi daha geçmişe gitmiş olacak ama bu konuyla ilgili bir açıklama görmedim sitelerinde.

    dizinin ilk promosu

    amerikalılar dizi uyarlamalarında bazen iyi bazen de çok kötü oluyorlar. diziyi amerikanlaştırma adına saçmalamazlarsa inanın müthiş güzel, gerilim dolu, sonu inanılmaz çarpıcı bir dizi bizi bekliyor olacak. eğer merak eder de orijinali hakkında bilgi almak isterseniz daha önceden burada dizi hakkında bir inceleme yapmıştım. uyarlamaların her zaman önce orijinallerini izlemeyi tercih eden biri olarak sizlere şiddetle " god’s gift: 14 days " i tavsiye ediyorum. baş rolündeki cho seung woo'ya bayılacaksınız.^^
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap