2 entry daha
  • 86 kiloyken basladigim urun. hedef 72 kilo!

    3. gun itibariyle 2 kilo verdim bile (tartim beni kandirmiyorsa)

    muhtemelen odem atiyorum once, kilo verme hizi dusecektir. merak eden arkadaslar icin yukarda bahsedilmemis seylerden bahsedeyim.

    oncelikle devamli kullanilacak bir urun degil, ki zaten adamlar da devamli kullanin demiyor. ideal kiloya ulasinca birakicaksin ve ideal kilonu saglikli beslenme ve sporla koruyacaksin. on hazirlik evresi bir nevi.

    ilk iki gun hic zor gecmiyor. tozu ictiginiz anda acliginiz gidiyor. o durumda yemek istenilse yenir ama tamamen psikolojik bir istekle olur, aclik hissinden degil.

    vucudun ihtiyaci olan besin verildigi icin ac kalarak zayiflaniyor dusuncesi cok yanlis. komadaki bir hasta gibi dusunun, ihtiyaci olan hersey serumla veriliyor ve aylarca komada kalan hasta acliktan olmuyor.

    he cok mu saglikli bir yol kilo vermek icin? hayir tabiki, ama kisiye de kalici bir rahatsizlik verdigine sahit olmadim. hem kullanan arkadaslarim oldu hem de internette bol arastirma yaptim.

    kendi tecrubelerimle de zamanla editlerim burayi.

    edit: bir bucuk ay sonunda 9 kilo verdim ve biraktim. halsizlik veya bir saglik problemi yasamadim. biraktigimdan beri de yediklerime dikkat ediyorum. seker ve karbonhidrattan da uzak duruyorum. ekmegi nerdeyse tamamen cikardim hayatimdan. 77-78 arasi gidip geliyorum surekli. bu arada belimde de 7-8 santim incelme oldu. tum eski pantolonlari cikardim sakladigim yerden:) bunun akabinde sporla devam edecektim ama islerden firsat olmadi. bir sonraki editle de spor sonrasi ilk deneyimleri aktaracagim.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap