6 entry daha
  • benim bu da, sebebi sandığınız gibi değil.

    bu facebook ilk çıktığında, benim 2-3 adet sevgilim vardı, 4-5 adet de ellerinizden öper fuckbuddy sahibiydim. herşey çok ince bir çizgideydi, her fuckbuddy 1 adet sevgilim olduğunu biliyor ancak kendisini tek zannediyordu, dolayısı ile ilkokul arkadaşımı bulmaya çalışmam sevgililerimin ve buddylerimin birbirlerini bulmasıyla sonuçlanacaktı. hemen bir fayda/maliyet analizi yapıp, ilkokulda arka sıramda oturan yusuf'un eşli batak oynarken çekilmiş fotoğrafını görebilmek için bu düzeni bozmamaya karar verdim.

    aradan zaman geçip, ben o eski hızımı kaybedip bir adet facebook hesabına sahip olmanın hayatımdan bir şey götürmeyeceği evreye geldiğimde de artık facebook'un suyu çıkmıştı. instagram zaten benlik bir şey değil, fotoğraf çeken birisi değilim ki bir de onu paylaşayım, twitter bildiğin gereksiz, diğer zibilyon tane uygulamayı da kullanan yok.

    yani aslında sebepler çok da like peşinde koşmama falan olmayabiliyor bazen. ki bence sosyal medya hesabı olması bir insanın topluma daha iyi entegre olabildiğini, ortalamadan sapmadığını gösteren bir şey. sosyal medya hesabı olmayanlar genelde saklayacak bir şeyleri olanlardır.
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap