• haziran ayının başında, tatilbudur.com adresinden 15 temmuz - 22 temmuz tarihleri arası benulux turu satın aldım. bu işlemin akabinde, 3 temmuz tarihine vize başvurusu yaptım. her şey güllük gülistanlık gittiğini sanıyorum, ta ki ramazan bayramının 3. günü tatilbudur.com'dan bir telefon;
    tatil budur-benulux turunuz iptal edilmiştir ve isterseniz 17 - 24 temmuz gününe koyalım.

    ben- perşembe günü arayın eğer şirketten izin alabilirsem, olabilir
    şirketten izin alınamaz, bende çarşamba günü arayıp, tatil budur.com'a durumu anlatıyorum ve 16 temmuz için yer ayırılmasını istiyorum.
    her gün müşteri hizmetleri ile 20 dk. telefonda görüşme durum nedir vs., müşteri hizmetlerinden hep aynı cevap; talebiniz aldı size geri döneceğiz ve sizi mağdur etmeyeceğiz.

    3 temmuz günü arıyorum eğer 16 temmuza ayarlayamayacaksanız, başka güne ayarlayın diyorum. 4 temmuzda telefon, isterseniz 31 temmuz - 7 ağustos tarihlerine ayarlayabiliriz diyorlar. cumartesi için tatili almıştım, bunlar ise pazartesiye ayarlamak istiyorlar ve ilgili tarihlerde cumartesi ve pazar satışı devam etmekteydi. şirketten yeniden izin aldım ve pazatesi tarihli tura tamam dedim. bakın sizin yüzünüzden vize başvuru tarihimi kaçırdım, benden hizmet bedeli almadan (40 euro adam başı) vize işlemlerimi (vfs'ye ödenecek 85'er euro tarafımca karşılanacağını belirtim) vize işlemlerini yapmanızı rica ediyorum .

    2 -3 gün telefonlar vs., siz bizden vize hizmeti almadığınız için işleminize olumlu cevap veremiyoruz. doğal olarak çıldırıdım sizin yüzünüzden tarihi kaçırdım, sizin iş güzarlığınızdan yakın tarih bulamadım dedim. tatil budurdan aynı cevap bizden vize hizmeti almadınız.

    tatil budur sitesi tam bir köylü kurnazlığıyla yönetilen bir yer aman dikkat edin bizim tatilimiz başlamadan burnumuzdan geldi sizin gelmesin.

    ön edit:
    bu entrye yazmamdaki amaç; tatil budur adresinden yurtdışı tatil alacakların dikkatli olmasını sağlamaktır.

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap