4 entry daha
  • tantrik orgazmı yaşayabilmek için öncelikle tantrik seksi yapıyor ve bunun ne olduğuna dair bilgi sahibi olmak gerekiyor.

    5000 yıllık hint ruhsal uygulaması olan tantrik seks, sanılanın aksine, saatlerce sevişmek demek değildir. asıl anlamı, öğrendiklerinizi kullanarak aydınlanmanızı sağlamak, partnerinize saygı duyarak ve onu yücelterek, orgazmlarını uzatmak ve kuvvetlendirmektir.

    tantrik seks için denemeniz gerekenler

    1. hareketli, enerjik son dönem müzikleriyle seksi bir ambians yaratın.

    2. partnerinizi uyarmak için onunla dans edin. duygusal olarak uyarmak için gözlerini bağlayın erotik dokunuşlar, ipek kumaşlı kıyafetlerle tahrik edin.

    3. karşına geçerek konuşmadan dokunun. birbirinizin gözlerine bakarak yaklaşın ve seksi dokunuşlarda bulunun.

    4. partnerinizi kalbinizdeki tüm aşkla sarmalayın. aşkla orantılı olarak seks isteğiniz de artacak. birbirinize dokunun. erkek kadının alacağı hazzı artırmak için özellikle klitoris çevresinde biraz zaman harcamalı. masaj bunun için iyi bir yol olabilir.

    5. arzuyla dolduğunuzda parnerinizin harekete geçmesini isteyin. bacaklarınızla onu sarın, bir bütün olun.

    6. seksüel enerjinizi artırmak için nefesinizi, vücudunuzu, ellerinizi kullanın. tepeden tırnağa seksle ve arzuyla dolup taştığınızı hissedin. böylece orgazmı tüm vücudunuzla yaşayacaksınız. orgazm sırasında dikkatinizi birbirinize ve nefes alıp verişinize verin. onunla beraber nefes alın ve partneriniz rahatladığında sizde genital orgazmın vücudunuza yayılmasına izin verin.

    (mynet'ten alıntıdır. kaynak: cassandra lorius'in the tantric pillow book kitabı.)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap