4214 entry daha
  • sene 2003, lise 1 ogrencisiyim. bunlar ilce genelinde okullarda bir deneme sinavi yapti. birinciye cep telefonu ve burs veriyorlardi. 1. ben oldum. dershanemize gelirsen telefonu veririz dediler. o zamanlar askeri ogrenci olan abim kesinlikle izin vermedi. gitmedim ve telefonu da alamadim.

    sene 2004. tekrar genel bir sinav yaptilar. yine 1. oldum. bu sefer torenle cep telefonunu verdiler. burs da verdiler yine gitmedim. artik lise sona gececegim icin daha ciddi yaklastilar. kapidan kovduk pencereden girmeye calistilar. benimle arkadaslarim vasitasiyla zorla bulustular. kah hali saha macinda, kah disarida bir pastanede, kah dershanenin onunde. kabul etmedim. en son laptop arti aylik burs teklif ettiler. kabul etmeye cok yakindim. o zamanlar askeri ogrenci olan abim kesinkes karsi cikti. bir daha seni kardesim saymam dedi. babam da izin vermedi. sonuc olarak gitmedim.

    bu tarihten sonra benim her yerde pesimden kosan adamlar beni kendi arkadaslarima kotulemeye basladi.(o dinsiz imansiz, ondan uzak durun falan) en yakin arkadasimla arami da bozdular. 2 yil konusmadi cocuk benle. sebebini baristiktan sonra ogrendim. bu picler yuzundenmis. bir kere de adam eksik diye bi arkadasim beni halisaha macina cagirmisti. hocalari benim oynamama izin vermedi. dershane ici macmis ben katilamazmisim.

    neyse, gel zaman git zaman bu olaylarla beraber ben bu adamlara zaten iyice uyuz oldum. her ortamda ana avrat kufrediyordum. o zamanlar savunuculari da cok fenaydi. cok tartistik universitede falan.

    2013e kadar bu adamlara asik olanlar bi anda dondu. bizim dedigimize geldiler.

    15 temmuz 2016dan sonra ne mi oldu peki?

    'onlarin dershanesine gidersen seni bir daha kardesim olarak gormem' diyen abimi bunlarin eski asklari fetocu diye iceride tutuyor. fetoyla ayni masaya bile oturmayacak adama fetocu diyorlar. ellerinde en ufak bir delil yok(olamaz da zaten) ama iceride tutuyorlar. kendilerinden olmayan herkese fetocu damgalari vurduklari gibi serefli turk subaylarina da bu damgayi vurup tasfiye etmeye calisiyorlar.

    yazin bi kenara, bu ulkeyi ne bugunun fetocularina ne de fetoculardan farksiz olanlara yar etmeyecegiz. zamani geldiginde canini yaktiginiz herkesin hesabini soracagiz. zalimliklerinizin cezasini verecegiz. merak etmeyin, biz asla sizin kadar zalim olamayiz. hesaplasmamiz maalesef adaletli olamayacak. ancak kimse bu dunyadan da oyle gocup gidemeyecek. suc isleyen herkes bir gun yargilanacak ve en azindan asla gonullerde aklanamayacak.
2838 entry daha
hesabın var mı? giriş yap